Koeriersdienst (Inter) nationaal snel transport

BPS Worldwide biedt u de uitkomst voor al uw spoedzendingen of zendingen die aan een uiterst nauwkeurig tijdschema of tijdlimiet zijn gebonden. Wij doen er te allen tijde alles aan om uw zendingen tijdig op de afgesproken plaats af te leveren. Door ons modern en goed onderhouden wagenpark en geselecteerde zelfstandige transport- en distributiebedrijven vervoeren wij uw goederen door heel Europa en zelfs ver daarbuiten. BPS Worldwide tracht binnen 30 minuten het des gewenste vervoermiddel bij u voor de deur te hebben staan waar dan ook in Nederland.

Pakketservice

BPS Worldwide biedt u de mogelijkheid om al uw pakketten tegen zeer gunstige tarieven te versturen. Uw pakketten tot maximaal 30 kilogram kunt u wereldwijd versturen via onze pakketservice die volledig is geautomatiseerd. Vanaf het invoeren van de adressen op uw label met barcode tot het volgen van uw zending ( track & trace ) en het bekijken van gegevens van de ontvanger met handtekening voor ontvangst. Zodra u het eerste pakket invoert voor 14:00 uur dan garandeert BPS Worldwide dat het pakket dezelfde dag nog afgehaald wordt zodat het zo snel mogelijk geleverd kan worden op plaats van bestemming. Door ons eigen netwerk en onze samenwerkingsverbanden met bedrijven die gespecialiseerd zijn in pakketdistributie kunnen wij uw pakketten in Nederland binnen 24 uur op de plaats van bestemming afleveren. Binnen Nederland kan dit zelfs op Zaterdag! Looptijden voor overige landen wereldwijd vindt u bij voorwaarden pakketservice net als de maximale lengte, afmetingen en volumes.

High Value

BPS Worldwide  Omdat pakketten, pallets of andere zendingen van hoge waarden kunnen zijn zowel financieel als emotioneel biedt BPS Worldwide zijn High Value service aan. Hier wordt u zending van hand tot hand geleverd aan de ontvanger. Geen loopbanden maar met de grootste zorg van onze medewerkers. De verzekerde waarde ligt hier hoger dan bij de pakketservice en de maximale lengte, afmetingen, volumes en gewichten mogen hier ook hoger zijn. BPS Worldwide biedt u de mogelijkheid uw zendingen binnen Nederland binnen 24 uur op plaats van bestemming te hebben. Of het nu gaat om een of meerdere pakketten, pallets of lengtes tot 4.30 meter op een of meerdere adressen. BPS Worldwide bezorgt uw zending met de hoogste zorg en inzet tegen gunstige tarieven met een hoog kwaliteitsniveau.